Tivo.com website not working? Is it down right now?

Tivo.com Server Status Check
tivo.com screenshot
TiVoWebsite Name:
www.tivo.comURL Checked:
Response Time:
Last Down:
Checking TiVo
Please wait while we check the server...
TiVo Website Status History
Tivo.com server report and response time

The above graph displays service status activity for Tivo.com over the last 10 automatic checks. The blue bar displays the response time, which is better when smaller. If no bar is displayed for a specific time it means that the service was down and the site was offline.

Service Status History

DateTimePing Time DateTimePing Time
20.Oct.2014
00:1316.51 ms. 
20.Oct.2014
02:3416.03 ms.
20.Oct.2014
04:5415.64 ms. 
20.Oct.2014
07:2516.11 ms.
20.Oct.2014
09:4415.67 ms. 
20.Oct.2014
12:0416.27 ms.
20.Oct.2014
14:5415.85 ms. 
20.Oct.2014
17:2515.81 ms.
20.Oct.2014
19:283019.81 ms. 
20.Oct.2014
21:4419.03 ms. 

* Times displayed are PT, Pacific Time (UTC/GMT -7)  |  Current server time is 22:20

We have tried pinging TiVo website using our server and the website returned the above results. If tivo.com is down for us too there is nothing you can do except waiting. Probably the server is overloaded, down or unreachable because of a network problem, outage or a website maintenance is in progress...

Can't Access TiVo - Troubleshooting Instructions

If the site is UP but you cant access the page, try one of the below solutions:

Browser Related Problems

Force a full refresh for the site. This can be achieved by pressing CTRL + F5 keys at the same time on your favourite browser (Firefox, Chrome, Explorer, etc.)

Clear the temporary cache and cookies on your browser to make sure that you have the most recent version of the web page. For instructions choose your browser :

Fix DNS Problems

A Domain Name System (DNS) allows a site IP address (192.168.x.x) to be identified with words (*.com) in order to be remembered more easily, like a phonebook for websites. This service is usually provided by your ISP.

Clear your local DNS cache to make sure that you grab the most recent cache that your ISP has. For Windows - (Start > Command Prompt > type "ipconfig /flushdns" and hit enter). For details choose your operating system :

If you can access a website at office or from a 3G network yet it's not working on your computer, it is a good idea to use an alternative DNS service other than your ISPs. OpenDNS or Google Public DNS are both excellent and free public DNS services.

Check our help page for step-by-step instructions on how to change your DNS.

Having Problems with Accessing Tivo.com?
▼ LAST 30 DAYS ...
Christina Young · 6 October 2014 - 19:12
· · Chrome 11.0 on Linux

Getting C133 error ppl are talking about...what is thisthis? What do we do to fix? NM

▼ MORE THAN 6 MONTHS AGO ...
SimbiAni Buchman · 2 April 2014 - 07:29
United States · Comcast Cable

C133'ing in northeastern MA for the past few days, ugh! C'mon TiVo, I want my video providers baack.. including TiVo-exclusive Xfinity OnDemand! ;(

ALSO: note to who runs this site, FiX iT please so that THE CHECKER STOPS DROPPiNG IMPORTANT PARTS OF THE URL.. ie "mind.tivo.com" keeps on re-directing to ONLY "tivo.com" which is really not the issue! >.>

Stan Gay · 7 February 2014 - 01:44
United States · Charter Communications

C133 on all 3 Tivos beginning Feb 06.

Brian Fisher · 6 February 2014 - 20:26
United States · EGIHosting

Continue to get service error C133 for the last couple of days.

Judy Barrett · 14 December 2013 - 03:18
United States · Time Warner Cable

I've had that C133 message on my Premiere for a solid month now. My old Series II is working fine. The premiere has been down so long there is no program information, I can only record manually. Utterly outrageous. They say they've been hacked. They're working on it. They seem terribly unconcerned.

Earl L Utz · 10 December 2013 - 15:48
United States · Bright House Networks

C133 again...

Richard Smith · 10 December 2013 - 15:48
United States · WideOpenWest

Well here we go again... the C133 error is back, and just got my newest TiVo up and running. Now all 3 are affected. Wife is NOT happy, and I can't blame her. Auburn, Alabama area

'Rik' Alan Camerik Heller · 4 December 2013 - 12:09
United States · Time Warner Cable

My TiVo experience has been horrific. And I am a network geek deluxe. The customer service has nonsensical pablum. I have 3 units, bought and paid with their monthly service fee that I will be cancelling and returning the gear asap. 3 weeks wasted.

Christopher Weaver · 4 December 2013 - 11:55
United States · Comcast Cable

Wish this page could tell if the TiVo service was up or not, this is just for their website.

Kendall Nygren · 4 December 2013 - 11:27
United States · Comcast Cable

Seems to be back, lets see for how long.

William Murray · 4 December 2013 - 04:03
United States · COMBNET

I was down all yesterday (Dec 4th) afternoon and evening, had same error message this morning but restarted Tivo and Router (after forcing a connection to the Tivo Service), things seem to be ok now.

Kendall Nygren · 4 December 2013 - 02:30
United States · Comcast Cable

Service came back for a short time last night, out again this morning. C133.

Michael Roper · 4 December 2013 - 01:15
United States · Comcast Business Communications

Still down in Seattle. Been about 12 hours now.

Richard H. Shores · 4 December 2013 - 00:19
United States · Comcast Cable

2:16am CST ---> TiVo service is still down...C133 message. The service has been down since 2pm Monday, 12-3-2013. Highly unusual and annoying.

Kazimierz Bielinski · 3 December 2013 - 23:07
United States · Time Warner Cable

Connected to internet but not Tivo in Orange County CA: C133

Marc Johnson · 3 December 2013 - 22:27
United States · Comcast Cable

TiVo been down with C133 error since using it at 4 pm. EST Woodbury, N.J. Time to get it fixed TiVo.

Richard Smith · 3 December 2013 - 22:25
United States · WideOpenWest

Now I have lost most of my channels on both my boxes. Only a few left. Anybod else lose this too?

Edit: Should have mentioned I had live channels up until now... now have lost them too.

Update: NEW error code is "problem with the signal on this channel. Trying again (V53). This is in addition to the earlier problems all report. Now box is a brick.

Jason Sobota · 3 December 2013 - 21:54
United States · Comcast Cable

Still having trouble myself, has been giving C133 for the past 5 hours.

Richard Smith · 3 December 2013 - 21:36
United States · WideOpenWest

And I am changing over from WOW cable box TOMORROW to a Premiere 4 being installed TOMORROW! What timing!!

Pete Sterling · 3 December 2013 - 21:29
United States · Comcast Cable

Been getting C133 in Tucson for the past several hours.

Tom Moore · 3 December 2013 - 21:23
United States · Comcast Cable

I didn't check the web site but I noticed a problem with my Iphone when trying to interface with the Tivo about 6 pm this evening.

Michael Roper · 3 December 2013 - 20:21
United States · Comcast Business Communications

The service outage began for me immediately after TiVo pushed out some three-part video on Premiere usage (or some such, I haven't watched them). Still down hours later. In Seattle.

Shawn Kirk · 3 December 2013 - 20:17
United States · Time Warner Cable

Oviedo, Florida here.

I also have the C133 error on all my Tivo Premiere 4 and Mini's. Did the usual reboots and still have the error. However, one of my Mini's has successfully made it through the Network Connection exercise under the Settings and shows successful. But when I back out to Tivo Central... I still have the C133 error.

The thing that puzzles me is why does Netflix and Hulu Plus route through Tivo Servers anyway? If the Tivo has internet access and the Tivo Servers go down ... you should still be able to use Netflix and Hulu Plus! WTF Tivo?

Lynn Cullivan · 3 December 2013 - 19:46
United States · AT&T Internet Services

Down in San Francisco for at least the last hour.

Ashley Davis · 3 December 2013 - 19:41
United States · Suddenlink Communications

i called and they said they were performing updates...

Dennis Gowen · 3 December 2013 - 19:29
United States · Charter Communications

and right back down. sorry for multiple posts. i would have just deleted if i could

Angelos Petrakopoulos · 3 December 2013 - 19:28
United States · Comcast Cable

Been having erro c133 r for last 5 hours in Atlanta

Dennis Gowen · 3 December 2013 - 19:24
United States · Charter Communications

getting c133 message in st. louis. can connect to tivo service fine through network settings. this has been happening a lot the last couple of days.

Edit: no sooner did i finish typing, and mine came back to life. had been down atleast 3 hours

Sukumar Ramanathan · 3 December 2013 - 19:18
United States · Comcast Cable

c133 message on Tivo service in Menlo Park, CA

Mark Fiester · 3 December 2013 - 19:18
United States · Comcast Cable

Getting same C133 error in Santa Cruz Ca

Jorgen Christiansen · 3 December 2013 - 19:15
United States · Comcast Cable

Cranbury NJ- C133 Network down on one Roamio and 3 Tivo Mini all day. What the heck TIVO - how about a public acknowledgement...

Steve King · 3 December 2013 - 18:43
United States · Cox Communications

I've been getting the C133 error for the past three hours in Florida. I've verified that my Internet and DNS are operational. I've even rebooted my Tivo.

Steven Marc Novak · 3 December 2013 - 18:40
United States · Suddenlink Communications

Been getting C133 here in New Bern NC all night.

Shari Loushin · 3 December 2013 - 18:33
United States · Comcast Cable

Also down in MPLS/St Paul area. C133 message as of 8:33 pm CST

Howard Rubin · 3 December 2013 - 18:30
United States · Shrewsbury Electric and Cable Operations

9:30pm EST outside Boston and been down for hours

Joe Keller · 3 December 2013 - 18:21
United States · Comcast Cable

none of my Tivo can connect, even restarted everything

'Rik' Alan Camerik Heller · 3 December 2013 - 17:59
United States · Time Warner Cable

TiVo service is absurdly useless. I have never had more run arounds for a simple home network when their boxes and their cloud is flakier than a bowl of corn flakes. There I said it.

Fred Reynolds · 3 December 2013 - 17:56
United States · Comcast Cable

C133 error but can connect to wireless network...

Kevin Whitcomb · 3 December 2013 - 17:52
United States · Shrewsbury Electric and Cable Operations

Have C133 error. Been that way all evening;

Frank DeCarlo · 3 December 2013 - 17:51
United States · Comcast Cable

Still Down About 6 Hours Long Beach Island

Peter Berge · 3 December 2013 - 17:50
United States · Comcast Cable

Been down for over 5 hours with a c133 error. I reset my modem and router 3x. Testing connection thru tivo works though (Weird). Pacific Northwest, WA

Marsh DeHart · 3 December 2013 - 17:38
United States · Cox Communications

Down for several hours now - Gainesville, FL area.

David Laffitte · 3 December 2013 - 17:35
United States · AT&T U-verse

c133 same 'temp problem' as noted in other posts. Jacksonville fl

Curtis Hartmann · 3 December 2013 - 17:08
United States · Verizon FiOS

C133 in Kensington, MD (outside of DC)

Richard Smith · 3 December 2013 - 16:51
United States · WideOpenWest

TiVo Down since this afternoon... no connection to system. c133. Both machines (Premier) ..Auburn, Alabama area

Lee Watts · 3 December 2013 - 16:12
United States · Mediacom Communications

C133 in Tulsa, OK. for at least last 6 hours

Clement Pappas · 3 December 2013 - 15:57
United States · Comcast Cable

C133 Trying to set up my new Roamio. Highly annoyed.

Steven Kusnitz · 3 December 2013 - 15:51
United States · Time Warner Cable

I've been getting a C133 error message for most of the day.

Ashley Dipboye · 3 December 2013 - 15:50
United States · Comcast Cable

C133 - Santa Fe, NM

Scott Follmer · 3 December 2013 - 15:22
United States · Fourway Computer Products

They just informed me they do not have an ETA on when the system will be back up, but they did confirm that the service is not working, here in Etna Green Indiana.

Kathy Johanknecht · 3 December 2013 - 15:19
United States · CenturyLink

C133 Denver, Colorado

Philip van Allen · 3 December 2013 - 15:10
United States · Los Nettos

Can't get status in Pasadena, CA either. Occasionally I can download data, but mostly not, and it can't get it's normal status.

Danielle Di Rini-Holzinger · 3 December 2013 - 14:44
United States · Comcast Cable

C133 here, too. For hours. Would have been nice if TiVo would post a service interruption on their site before I restart, check my connection, and pull all my hair out...

Kendall Nygren · 3 December 2013 - 14:43
United States · Comcast Cable

Tivo service down, south of boston.

Scott Follmer · 3 December 2013 - 14:40
United States · Fourway Computer Products

Have repeatedly followed the steps to connect and am unable to connect to the tivo service error c133.

Hope Goodall Carter · 3 December 2013 - 14:33
United States · Cox Communications

C133 error. Can't connect to service???

Fred Archibald · 3 December 2013 - 14:25
United States · Comcast Cable

Tivo service seems to be down. I was told that by a support agent while trying to trouble shoot why my Tivo would not connect. They have no idea how long until it will be back up.

Susan Routon El Otmani · 3 December 2013 - 12:44
United States · Comcast Cable

My TiVo can't connect to get account status.

David Meckes · 19 October 2013 - 07:48
United States · RCN

C133 error on my TiVo, and cant access tivo.com even though isitdownrightnow.com and other similar type services say its up.

Bob Local-Lee · 20 August 2013 - 10:31
United States · Cox Communications

Page won't load completely on Samsung Galaxy tablet.

Sherry Durdin Hicks · 9 August 2013 - 18:40
United States · Time Warner Cable

C133. What is this and when will it be fixed?

Don Nicastro · 25 July 2013 - 00:55
United States · Fuse Internet Access

I can't even get any kind on on screen menu. The unit is on, but no picture. Been that way for 2 hours. I've tried unplugging unit. I don't know what to do.

Zack Stottlemyer · 14 June 2013 - 19:24
United States · Time Warner Cable

good I reset my router about 10 times.. I thought I was going crazy same here in florida also

Kris Turner · 14 June 2013 - 18:21
United States · CenturyLink

Same C133 message in Seattle area.

Angelica Pullins · 14 June 2013 - 16:14
United States · Time Warner Cable

i am getting the same c133 message.

Kathy Dempsey · 14 June 2013 - 15:20
United States · Astound Broadband

it's 3:15 pm, pdt and my TiVo says: Problem with the Service (C133): There is a temp prob with the TiVo Service... Please try again in a few minutes.

Submit a comment using your Facebook ID.

Is Tivo.com down for you right now? Submit your comments about Tivo.com service status or report an issue below to let others know that they aren't the only ones having trouble. Please note that your country, service provider and browser information will be displayed next to your comment to better analyze a possible outage.